top of page

COMMUNICATIE

Goede marketing die werkt is slechts te bereiken na een verdieping waar strategie en creatie elkaar ontmoeten in een samenhangend geheel: making connections, creating results!  

 

Met welke middelen bereik je de doelgroep? Wat doe je bij negatieve publiciteit? Hoe creëer je ambtelijk en bestuurlijk draagvlak? Wanneer en hoe communiceer je slecht nieuws? Of hoe zorg je ervoor dat een probleem met slechte publiciteit toch een gezamenlijke oplossing wordt? 

Dit alles kan alleen als je je doelgroep en stakeholders goed begrijpt. Waar bevinden ze zich, wat is hun invloed, wat zijn hun belangen en vooral wat zijn de raakvlakken. Door het persoonlijk te houden, de juiste "tone of voice" te gebruiken en te blijven informeren kun je de doelgroepen echt bereiken. Dit alles bepaald welke communicatiemiddelen worden ingezet.

We begrijpen dat projectontwikkeling en complexe gebiedsontwikkelingen unieke uitdagingen met zich meebrengen. Monique Haarman staat als senior strategisch communicatieadviseur klaar om samen met jou een strategie op maat te ontwikkelen. Of het nu gaat om het betrekken van omwonenden, bouwen aan een positieve reputatie of het promoten van jouw project, Monique zorgt voor een succesvolle communicatieaanpak die de doelgroep bereikt en betrokken houdt.

JS_logo_new.png
bottom of page